دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ادعای هدف قرار گرفتن مکه مکرمه دروغ و افترایی بزرگ است

رهبر جنبش انصارالله یمن، شب گذشته طی سخنانی اظهار داشت: «آنچه رژیم سعودی درباره هدف قرار گرفتن مکه مکرمه ادعا می‌کند، دروغ و افترایی بزرگ و ادعایی نفرت‌انگیز است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 22
کد خبر: ۱۱۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ، رهبر جنبش «انصارالله» یمن در پاسخ به ادعاهای اخیر رژیم سعودی مبنی بر تهدید یمنی‌ها برای هدف قراردادن مکه مکرمه متذکر شد کسانی که علیه مسجدالاقصی توطئه می‌کنند ممکن است علیه مسجدالحرام هم توطئه کنند.

 

 «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن، شب گذشته طی سخنانی اظهار داشت: «آنچه رژیم سعودی درباره هدف قرار گرفتن مکه مکرمه ادعا می‌کند، دروغ و افترایی بزرگ و ادعایی نفرت‌انگیز است. ادعاها مبنی بر هدف قرار گرفتن مکه مکرمه، از سوی رژیم سعودی که بر دروغ‌گویی و ادعاهای غیرواقعی تکیه دارد، بی‌سابقه نیست».

 

وی افزود: «معروف است که رژیم جنایتکار سعودی ابتدا ادعاهای دروغی مطرح می‌کند و سپس درباره حقایقی اعتراف می‌کند که پیش از آن، آنها را کتمان می‌کرد. قطعاً، منبع خطر اماکن مقدس از دو سمت است؛ یکی از سوی آمریکا، اسرائیل و طرفدارانشان و از سوی دیگر داعشی‌ها و تکفیری‌ها که همه آنها مقدسات اسلامی را شرک می‌دانند و اعتقادات، مواضع و فتواهای‌شان دراین‌باره واضح است».

 

الحوثی تصریح کرد: «هر دو سمت، که تهدیدی عملی برای مکه مکرمه و مدینه منوره به‌شمار می‌آیند مشخصاً با رژیم سعودی مرتبط هستند و رژیم سعودی یکی از بارزترین طرفداران آمریکا است و با اسرائیل وارد روند عادی‌سازی رابطه شده و همچنین از داعشی‌ها و تکفیری‌ها حمایت می‌کند».

 

رهبر انصارالله یمن تأکید کرد: «رژیم سعودی از اماکن مقدس، همچون مغازه بقالی که برای تجارت و استفاده ملی است، برای اهداف سیاسی سوءاستفاده می‌کند و ثابت کرده است که امین هیچ یک از مقدسات اسلامی نیست».

 

وی متذکر شد: «کسانی که علیه مسجدالاقصی و ملت فلسطین توطئه می‌کنند و در معامله ترامپ (رئیس‌جمهوری آمریکا) نقش اساسی دارند همان طرف‌هایی هستند که برای مقدسات مسلمانان در مکه و مدینه امین نیستند».

 

سید عبدالملک در پایان اضافه کرد: «حملات ارتش و کمیته‌های مردمی، که آنها را یکی یکی و با شجاعت و وضوح اعلام می‌کنیم، همواره در چارچوب اصول اخلاقی و مشروع ملت یمن انجام می‌شود».

منبع : تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده